We are international
Donate
TEXT SIZE   


Az IMF
04.17.13

Az IMF

1990-ben alakult, az International Myeloma Foundation (IMF) a legrégebbi és legnagyobb myeloma-specifikus jótékonysági a világon. A több mint 230.000 tagja van 120 országban, az IMF szolgálja myeloma betegek, családtagok, és az orvosi közösség. Az IMF széles választékát kínálja a programok a Kutatás, Oktatás, Támogatás és Pártfogás.


KUTATÁS
Az IMF a vezető globális együttműködési myeloma kutatás. Az IMF támogatja a labor-alapú kutatás és oda több mint 100 támogatást az elejére junior és senior kutatók 1995 óta. Ezen kívül, az IMF összehozza a világ vezető szakértői a legsikeresebb és egyedülálló módon a Nemzetközi Myeloma Working Group (IMWG), amely közzéteszi a rangos orvosi folyóiratok, ábrázolási a kurzus egy kúra, mentorálás a következő generációs innovatív nyomozók, és javítja életének jobb ellátás.


OKTATÁS Az IMF oktatási Beteg & Family szemináriumok, műhelyek Medical Center, és a regionális közösségi műhelyek tartják szerte a világon. Ezek az ülések hogy up-to-date információk által vezető myeloma szakemberek és a kutatók közvetlenül a myeloma betegek és családjaik számára. A könyvtár több mint 100 publikáció, a betegek és a gondozók, valamint az egészségügyi szakemberek, évente frissítenek, és ingyenesen használható. Kiadványok rendelkezésre álló több mint 20 nyelven.


TÁMOGATÁS A díjmentes Forródrót a 800-452-CURE (2873) munkatársai a hotline koordinátorok, akik válaszolni a kérdésekre, és hogy támogatást és információkat telefonon és e-mail, hogy több ezer család minden évben. Az IMF fenntartja a hálózat több mint 150 támogató csoportok és kínál képzést a több száz speciális betegek, gondozók, és ápolók, akik önként vezetni ezeket a csoportokat a közösségük.


ÉRDEKKÉPVISELETI Az IMF érdekképviselet program vonatok és támogatja az érintett személyek, hogy támogassa az egészségügyi kérdéseket, amelyek érintik a myeloma közösség. Munka mind az állami és szövetségi szinten, az IMF vezető két koalíciók, hogy támogassa a paritás a biztosítási fedezet. Több ezer IMF képzett hívei, hogy pozitív hatással van minden évben a kérdésekben fontos, hogy a myeloma közösség.


Tudjon meg többet arról, ahogy az IMF segít, hogy javítsa az életminőségét myeloma beteg, míg a munka felé megelőzés és a gyógyítás. Írjon nekünk a 800-452-2873, illetve látogasson myeloma.org.


Javítása ÉlMegtalálni a Gyógymódot


 related articles